Halb eeskuju: Kim Kardashian tunnistab ennast süüdi suurimas iluveas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Evan Agostini / AP / Scanpix

Kim Kardashian, kes on tuntud meigi- ja iluguru, tunnistas hiljuti, et tema jaoks ei ole meigiga magamine sugugi probleem.

Busy Tonight jutusaates uuris saatejuht Busy Philipps Kim Kardashianilt, et kas naine on kunagi meigiga maganud, mille peale vastas Kim süüdimatult, et teeb seda kogu aeg. «Isegi kui ma ei saa olla järgmisel päeval glamuurne, magan ma perfektsena ja võib-olla isegi täiustan nägu, aga proovin seda hoida kaks päeva,» tunnistas ta.

Ilumaailm oli vastusest šokis, sest Kim, kes on ka endanimelise meigibrändi omanik, ei tohiks sellist eeskuju anda. Meigi eemaldamine võib küll olla tüütu ja väsitav, aga see on ilusa näonaha jaoks esimene oluline samm.

Meigiga magamine kuivatab nahka, võib põhjustada ärritust ja tekitab probleeme naha kaitsekihil, mis võib põhjustada kiiremat vananemist, kirjutab Cosmopolitan. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles