Ron Howard lennutab televaataja Marsile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ron Howard tutvustab New Yorgis telesarja «Marss» teist hooaega. FOTO: Kena Betancur/national Geographic/picturegroup
Ron Howard tutvustab New Yorgis telesarja «Marss» teist hooaega. FOTO: Kena Betancur/national Geographic/picturegroup Foto: Kena Betancur/national Geographic/picturegroup

Millised on «Apollo 13», «Piinatud geeniuse», «Solo: Tähesõdade loo» ja telesarja (2018) «Marss» režissööri Ron Howardi kogemused Hollywoodi A-klassi tähtedega?

«Ma usun, et läheb veel ilmselt tükk aega, enne kui Marsil režissööre vajatakse,» naerab National Geographicu sarja «Marss» üks produtsente, Oscari võitja Ron Howard. «Ja seetõttu kavatsen mina jääda lugusid jutustama planeedile Maa.»

National Geographicu populaarteaduslik sari «Marss» («Mars») ühendab endas draama ja dokumentaalfilmi elemente ning see, ütleb Ron Howard Postimehele telefoni teel antud intervjuus, on televisioonis üsna tavatu. «See oli vägev eksperiment ja mul on tohutult hea meel, et National Geographic seesuguse avantüüriga kaasa tuli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles