10 kuulsust, kel on tänavu Instagramis kõige rohkem jälgijaid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: Angela Weiss / AFP / SCANPIX

Sotsiaalmeedias saab igaühel olla oma jälgijaskond. Kuulsatel inimestel on see muidugi suurem, aga ka kuulsal ja kuulsal on vahe. Mõned staarid on Instagramis nii menukad, et neil on jälgijaid üle saja miljoni.

  • JUSTIN BIEBER - 103 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Popstaar Justin Bieber ei ole aasta aega uut albumit välja andnud, kuid see ei tähenda, et ta ei oleks oma fänne uuest muusikast ilma jätnud. Tänavu hakkas ta silma David Guetta ja DJ Khalediga koostööd tehes, kuid huvi suurendas tema vastu ka suhe supermodell Hailey Baldwiniga. Instagramis on tal peamiselt fotod fännidega ja sõbra Post Malonega.

  • NEYMAR JR. - 106 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am on my way and God is with me ??

A post shared by EneJota ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

Maailma üks kuulsamaid jalgpallureid Neymar postitab sageli pilte sellest, kuidas ta palli mängib või reklaamikampaaniates osaleb. Vahel postitab ta ka mõne Käsna-Kalle nalja.

  • TAYLOR SWIFT - 113 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Billboard Awards? @gettyentertainment

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Popstaar Taylor Swift oskab oma fännide soove täita. Instagramis tähendab see kõrgekvaliteedilisi kontserdifotosid ja sügavalt isiklikke postitusi, mis kujutavad tema peret, lähedasemaid sõpru ja koduloomi.

  • KYLIE JENNER - 120 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thankful.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tõsielustaar, modell, ettevõtja ja sellest aastast ka noor ema Kylie Jenner laseb pööblil oma uhket elu imetleda. Veatud pildid, kosmeetikapromo ja armsad klõpsud tema beebist meelitavad ligi aina rohkem jälgijaid.

  • KIM KARDASHIAN - 121 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bts from my @KKWbeauty Classic Blossom shoot! Shop the collection now at KKWbeauty.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tõsielustaar Kim Kardashian on fänne kogunud jahmatavate riietuste, armsate laste ja mitmesuguste kaadritaguste fotodega. Kim on kuulus oma Halloweeni kostüümide poolest ja vahel võib tema kontol näha ka Kanye Westi.

  • BEYONCÉ - 121 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Popstaar Beyoncé tuuritas tänavu oma abikaasa Jay-Zga mööda ilma ja avaldas poliitilist arvamust. Instagramis on ta väga aktiivne, aga lastest ta naljalt pilte ei avalda.

  • THE ROCK - 123 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dialed in & hit the mark. 260lbs of attitude & classy cuss words. After 18 weeks of disciplined diet & intense training, here’s where I landed my carcass for shooting my FAST & FURIOUS spin-off HOBBS & SHAW. Always room for improvements, but not too bad for a scarred up surgically repaired Brahma Bull who’s injuries always tell the story. Huge THANKS to my strength and conditioning coach @daverienzi for his masterful strategies that’s constantly shifting daily based on how I’m looking/feeling to achieve our goals. THANKS to EVERYONE in my inner circle (including the NASA scientists ?) who support the big picture - my diet, training, health & wellness, balance, consistency and execution. Finally, THANKS TO ALL THE FANS. My people out there worldwide ? who buy into our grind belief and my philosophy that payin’ our dues is owed on a daily basis. Thanks for rockin’ with me — let’s have some fun and take this HOBBS & SHAW franchise to the next level. #HardestWorkerInTheRoom #Hobbs #NightlyTequilaDrinker ?

A post shared by therock (@therock) on

Filmistaar The Rock on Instagramis uskumatult populaarne. Selle on ta saavutanud tänu heale huumorimeelele ning oskusele avaldada väga põnevaid ja motiveerivaid postitusi. Rocki menule aitab kaasa tema naljaga loodud «tüli» koomik Kevin Hartiga.

  • ARIANA GRANDE - 136 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

breathin video by @hannahluxdavis out now ?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Popstaar Ariana Grande aasta ei ole olnud lihtne, kuid ta nimetati Billboardi aasta naiseks. Kõik tema tegemised ja isikliku elu tragöödiad on olnud luubi all, kuid iga uus seik on tema populaarsust veelgi suurendanud. Instagrami postitamine on Ariana jaoks nagu kunstivorm. Sealt võib leida maastikuvaateid ja ka notsupilte.

  • SELENA GOMEZ - 144 miljonit jälgijat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Näitleja, laulja ja aktivist Selena Gomez oleks nagu tavaline teismeline, kuid tema Instagrami konto on muidugi veatu. Punase vaiba glamuurifotode kõrval on armsad kodused klõpsud.

  • CRISTIANO RONALDO - 147 miljonit jälgijat

Kõige rohkem Instagrami fänne – 147 000 000 jälgijat – on omale 2018. aasta seisuga kogunud vutistaar Ronaldo. 33-aastane jalgpallur avas tänavu ka oma klubi. Instagrami postitab ta pilte kas spordist või oma perest, meeskonnakaaslastest või iseendast aluspükstes. Inimestele läheb see silmnähtavalt peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles