David Beckham veetis Miamis aega Taani supermodelli seltsis, abikaasa Victoria oli lastega kodus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vutitäht David Beckham pani Miamis pidu koos supermodell Helena Christenseniga.
Vutitäht David Beckham pani Miamis pidu koos supermodell Helena Christenseniga. Foto: Goff Photos/AFP/Scanpix

Vutistaar David Beckham võttis oma lastevabast puhkusest viimast, kui pani Ameerikas Miamis pidu seltskonnas, kust ei puudunud ka kaunid naised. Abikaasa Victoria Beckham oli samal ajal lastega Londonis.

Kolmapäevast saati Miamis puhkust nautiv 43-aastane jalkastaar veetis peol aega koos Taanist pärit supermodell Helena Christenseniga. Samal ajal oli abikaasa Victoria Beckham lastega kodus Londonis, kirjutas Mirror.

Endine inglise rahvuskoondise ja Manchester Unitedi jalgpallur väisas koos parima sõbra Dave Gardneriga mitut pidu, mis toimusid neljapäeval alanud kunstilaada Miami Art Basel raames. Beckham oli ka ühe peo võõrustaja ning külaliste seas olid laulja Marc Anthony, räpparid Pharrell Williams ja A$ap Ferg ning ka mainitud 49-aastane supermodell.

Beckham ajas peol juttu 49-aastase Taani supermodelli Helena Christenseniga.
Beckham ajas peol juttu 49-aastase Taani supermodelli Helena Christenseniga. Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Peo hing Beckham poseeris üritusel rõõmsasti koos hulga kenade naistega ning jutustas supermodell Helena Christenseniga, kellele vutitäht ka käe seljale asetas. See moment püüti ka fotole. Beckhami sõnul on Miamist juba teine kodu saamas.

Koju oodatakse Davidit jõuluajaks, et mees saaks perega traditsiooniliselt pühasid tähistada. Uueks aastaks põrutavad Beckhamid ilmselt jälle välismaale.

19 aastat abielus olnud Beckhameid on tänavu kimbutanud kuulujutud, et paar lahutab peagi. Õli valas tulle Davidi kommentaar, et abielu Victoriaga on raske töö. Kuigi staarpaar on kinnitanud, et kõik on korras ja lahutust tulemas ei ole, väidavad Davidi sõbrad, et 43-aastane mees on päev-päevalt Victoriast kaugenemas.

Seda kinnitab ka fakt, et David kirjutas eelmisel aastal abielupaari Cotswoldsi kodu ümber oma nimele ja maha müüdi ühine Beverly Hillsi häärber. Samuti on David lõpetanud töösuhted mänedžer Simon Fulleriga, kes on 23 aastat Beckhamite rahaasju korraldanud.

Vaata peoõhtul tehtud pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles