Lauljanna Rihanna palkab doppelgängeritest kulmumodelle nägemaks, kas talle need meeldivad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljanna Rihanna 2018.
Lauljanna Rihanna 2018. Foto: Evan Agostini / AP

USA lauljanna Rihanna (30) pole tuntud mitte ainult oma muusika, vaid ka täiusliku välimuse tõttu. Lauljanna jumestaja avalikustas, et naine palkab modelle, et valida oma kulmu-look, kirjutab Cosmopolitan.

Rihanna jumestaja Damone Roberts rääkis intervjuus jakirjale ET popikoonil RiRil on kõige diivalikum suhe kulmudega. Nimelt laseb lauljanna Robertsil erinevaid kulmu-look'e proovida modellidel ning pilte saata, et siis Rihanna saaks otsustada, kas ta soovib ka ise selliseid stiile oma jumestuse juurde või mitte.

«Me kohtusime Met Gala jaoks ja Rihanna soovis veidi heledamaid kulme. Lauljanna lasi endale väga sarnase modelli minu juurde saata, et proovisida erinevaid tehnikaid ja stiile ning saatsime Rihannale neist pilte. Me proovisime väga palju erinevaid stiile, kuni saime perfektsed kulmud. Kogu protsessi käigus saatsime Rihannala kulmudest pilte, et ta saaks otsustada, kas need talle meeldivad,» rääkis meikar.

Rihanna tähistab Fenty Beauty sünnipäeva 2018.
Rihanna tähistab Fenty Beauty sünnipäeva 2018. Foto: Diego Corredor/MPI/Capital Pictures / MPI99/Capital Pictures
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles