Kas tõesti? Kuninglikus peretülis on süüdi hoopis vennad Harry ja William

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle, prints Harry, prints William, Cambridge'i hertsoginna Catherine 2018.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle, prints Harry, prints William, Cambridge'i hertsoginna Catherine 2018. Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment

Hertsoginnade Meghan Markle'i ( 37) ja Kate Middletoni (36) keerulisest suhtest on räägitud juba nädalaid ning nüüd on pinnale kerkinud, et ka printsidest vennad Harry (34) ja William (36) on sõjajalal, kirjutab Mirror.

Väidetavalt on tüli kuninglikus peres nii suureks läinud, et Megan ja Harry ei veeda isegi jõulupühasid Kate ja Williamiga.

Siiani on arvatud, et tüli on põhjustanud kahe hertsoginna eriarvamused, kuid nüüd tuleb välja, et tüli põhjustajaks on hoopis vennad. Kuuldavasti on prints Harry süüdistanud oma vanemat venda kuna William olevat proovinud suhet USA näitlejanna Meghaniga lõhkuda.

Allika sõnul on Diana pojad tülitsenud juba 2016. aastast, kui Meghanist ja Harryst paar sai. «Harry ei kannatanud Meghani osas mitte mingit kriitikat. Ta on nii tundlik ning nägi kriitikat ja negatiivsust Meghani osas, kui seda polnud,» ütles allikas ajakirjale The Sun.

Kui Harry esmakordselt oma kaasat Williamile tutvustas, andis ta oma nooremale vennale soovimatut nõu. Teades, et Harry on Ameeriklannasse kõrvuni armunud, palus ta Harryl suhtega mitte kiirustada. «William ütles oma vennale, et nad ei tea midagi tema taustast, kavatsustest või milline ta päriselt iseloomult on,» ütles allikas.

Harry läks selle peale maruvihaseks ning süüdistas venda oma suhte rikkumises. Peale seda pole aga vendade läbisaamine paranenud.

Läbi aastate on Harry ja Williami vahel olnud vennalikku tögamist, kuid nüüd on ripub nende suhe lausa juuksekarva otsas.

Vennad prints Harry ja prints William 2018.
Vennad prints Harry ja prints William 2018. Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles