Tümakahõrgutis nädalavahetuseks: Tartu diskokrahvide «Kiisu-Miisu» sai ogara muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalavahetusel esilinastus Tartus Dark Velveti muusikavideo «Kiisu-Miisu».
Eelmisel nädalavahetusel esilinastus Tartus Dark Velveti muusikavideo «Kiisu-Miisu». Foto: Kuvatõmmis videost

Eelmisel nädalavahetusel toimus Tartus ansambel Dark Velveti uhiuue muusikavideo «Kiisu-Miisu» maailmaesilinastus. Kuigi magasime esimese hooga sündmuse maha, parandame nüüd vea ning jagame raske töö ja vaevaga valminud vaimusünnitist kogu maailmaga.

Esimesel detsembril vallutas Tartu Aparaaditehase Armastuse saali sarja Bänger üritus, mille raames esitleti esimest korda ka Dark Velveti muusikavideot loole «Kiisu-Miisu». Koosseisu ei tasu aga segi ajada Lauri Liivi, Sven Lõhmuse ja Sulev Lõhmuse bändiga Black Velvet!

«Otsige valmis oma detsembrikuu uhkem tantsukostüüm ja lööge kingad läikima, sest selle laadset üritust ei leia Tallinnast ega tervest Baltikumist. Üks ja ainus Tartus!» kuulutati prestiižika ürituse kodulehel.

Selline nägi välja suurejoonelise muusikaürituse reklaamplakat.
Selline nägi välja suurejoonelise muusikaürituse reklaamplakat. Foto: Promopilt

Lisaks Dark Velvetile astusid üritusel üles Marco Tasane, HL-Jenny, ŠpiiliMiili ning õhtut juhtis Kohala TV saatejuht Risto Kongi.

«Kiisu-Miisu» sõnad on kirjutanud Leo Lehepuu ning viisi Marcus P. Videos astusid üles Leo Lehepuu, Katrin Tilgor, Raimo Tilgor, Merike Neimann, Hanna Kristin Kuusik, Kristiin Kivaste, Julius Kits, Kristjan Kalekin ja Taimo Peelo.

Vaata ägedat muusikavideot, mis nädalavahetuse korralikult käima tõmbab:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles