«Hommik!» Liis Lemsalu filmidebüüdist: ennast nii suurelt ekraanilt vaadata on ikka väga veider

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevases saates «Hommik!» oli meil külaliseks muusik Liis Lemsalu, kellega rääkisime tema filmidebüüdist. 

Kinodesse jõuab seiklusrikas laste jõulufilm «Eia jõulud Tondikakul», mis jutustab loo kümneaastasest Eiast, kelle plaanid võtavad ootamatu pöörde, kui linnatüdruk viiakse talvevaheajaks ürgse loodusega salapärasesse Lõuna-Eesti tallu. Jõulufilmis teeb oma debüüdi laulja Liis Lemsalu, kelle sõnul oli ennast kinoekraanil ikka väga veider vaadata. 

«Enda nägemine ikka nii tohutult suurelt ekraanilt on veider. Ma isegi ei tea, kas pärisnäitlejad on sellega ära harjunud,» naeris Lemsalu.

Liis Lemsalu kehastab filmis loodusfotograaf Jetet, kes sarnaneb oma karakterilt väga Lemsalule endale. «Ma üritasin olla Jete, aga see baas oli ikkagi mina, et kuidas mina seda teksti edasi annan.»

Filmi tunnusloole «Sel ööl on tunne», mida esitab Liis Lemsalu, valmis ka muusikavideo. Loo muusika autorid on Sten Šeripov, Liis Lemsalu, sõnad lõi Maian Kärmas. Äsja valminud muusikavideo autor on filmi režissöör Anu Aun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles