Galerii: vaata, kes kõik kohal olid! Gurmeeteatris esietendus uus lavastus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Linnahalli treppide esisel alal leidis eile, 5. detsembril aset Gurmeeteatri uus lavastus «Dinnervision». Vaata, mis kohapeal toimus ning millised kohalikud staarid üritust väisasid!

«Dinnervision» on kaasahaarav ja koomiline muusikal, mille autoriks on austraallane Craig Christie. Õhtu jooksul asusid publiku poolehoiu nimel võistlema parimatest parimad artistid kokku kümnest erinevast riigist ning võitja selgus publikuhääletuse tulemusena.

Publiku hulgas jagasid sel õhtul hindeid mitmed tuntud lauljad, kes on Eurovisioonil Eestit esindanud. Nendeks olid Ivo Linna, Ott Lepland, Elina Nechayeva, Jüri Pootsmann, Gerli Padar ja neile lisaks mitmed inimesed, kes on olnud Eurovisiooni lauluvõistlusega tihedalt seotud.

Gurmeeteatri kolmekäigulise õhtusöögi menüü on tänavu koostanud Soome tippkokk Ismo Sipeläinen, kes esindab põhjanaabreid järgmisel aastal kokkade olümpial ehk Bocuse d’Ori finaalis.

Gurmeeteatri menüüs on ta lähtunud samuti Eurovisioonist, aga ka lähenevatest jõuludest. Eelroaks on suhkrusoolatud lõhe, küpsetatud linnaseleiva, muna, tilli ja kurgiga. Pearoaks on sea esiselg, peet, porgand, kartulipüree, konservkapsas ja kodune hapukoor. Magustoiduks on Sipeläinen valinud karamelli, õuna, jogurti, vanilli, kaerahelbed, kaneeli ja ingveri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles