Paanika: Seriaali «Sõbrad» fännide seas puhkes valekõmu peale ahastus

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sõbrad»
«Sõbrad» Foto: IMDB

Paari päeva ees lahvatas seriaali «Sõbrad» fännide seas suur paanika, kui liikvele läks kuuldus, et sari kaob Netflixist. 

Kõlaka kohaselt pidavat seriaal voogedastusteenusest kaduma juba kuu aja pärast ehk 2019. aasta saabumisega. 

Täpsemalt olevat see puudutanud Ameerika Ühendriikide Netflixi kasutajaid, kuid sari on menukas üle maailma, seega levis mure kulutulena päris kiiresti. Et «Sõbrad» on menukas nn lohutussari, mida võib lõpmatuseni vaadata, siis hakkasid paljud juba valmistuma detsembris aega sarja uuesti vaatamisse matma. 

Kuuldused jõudsid mõistagi ka Netflixini, kes andis välja ametliku teadaande, et sari aastavahetusel kuskile ei kao ning on nähtav läbi 2019. aasta. The Wall Street Journali kohaselt sõlmis Netflix äsja WarnerMediaga uue lepingu seriaali eksklusiivseks näitamiseks tuleval aastal. Mis saab edasi, pole teada, kuna omanikettevõte arendab ka oma voogedastusplatvormi ning pole võimatu, et aastal 2020 Netflix ainuõigused või üldse õigused kaotab. 

Netflix maksab väljaande andmetel WarnerMediale õiguste eest tänavu 100 miljonit dollarit 30 miljoni asemel, seega on sari oluliselt kallimaks läinud. Ehk oli kogu kõlakas turundustrikk, et rahvale seriaali olemasolu meelde tuletada?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles