See naine on Marsilt: 72-aastane Cher näitas ebareaalselt siledat näolappi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA pop- ja rokklauljatar ning filminäitleja Cher (72) väisas hiljuti New Yorgis punase vaiba üritust, sest Broadway lavale jõuab muusikal «The Cher Show».

Kahtlemata pälvis Cher oma välimusega tähelepanu, kandes liibuvat, musta värvi riietust, mis tõi esile tema uskumatu taljejoone. 

Tema tavapärane juuksepahmakas oli sätitud veidi malbemalt ning tema ülimalt siledat näolappi kaunistas parajalt julge meigivalik – suitsusilm. 

Parima naisosa Oscari, Emmy, 3 Kuldgloobust ja muid auhindu võitnud Cher on oma ilukohendustes olnud üsna avatud ning avalikustanud varem meediale, et lasi kümme aastat tagasi endale näoringlõikuse teha.

72-aastane Cher New Yorgis. 2018.
72-aastane Cher New Yorgis. 2018. Foto: Scanpix/ AP

Lisaks vahendab väljaanne Glamour, et Cher on arvatavasti läbinud ka kaela plastika ning korrigeerinud oma silmalaugusid.

Samuti laseb ta väljaande sõnul endale regulaarselt Botoxit süstida ning pole välistatud ka, et Cher on lasknud endale süstida ka steriilseid geele, mida kasutatakse näojoonte, kortsude ja kurdude korrigeerimiseks ning huulte suurendamiseks.

Vaata rohkem pilte meie galeriist!

Cher 2018. aastal New Yorgis.
Cher 2018. aastal New Yorgis. Foto: Evan Agostini / AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles