6 üllatavat rooga, millele ei suuda Hollywoodi staarid vastu panna

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Yann Song Tang / PantherMedia / Yann Song Tang

Poolsuitsuvorst, marineeritud angerjas ... Muidugi on hõbedase ekraani kangelased suurejooneliste dineede ja luksusega harjunud. Ometi eelistavad paljud  sootuks tagasihoidlikku ja maalähedast toitu. 

Portaal Lecker reastas mõnede Hollywoodi staaride lemmikroad, mis on paljudel juhtudel hämmastavalt lihtsad, kuid eks me kõik tule oma lapsepõlvest. 

Pitsasõber Brad Pitt

Kas teadsid, et multimiljonärist filminäitleja Brad Pitt alustas kanana? Oklahoma preeriast pärit näitlejal polnud esialgu sugugi lihtne Los Angelesis kanda kinnitada. Nii teenis ta esialgu leiba kanast maskotina ühe kiirtoiduketi ees. Ajad on küll muutunud, ent Brad Pitt on endiselt lihtsa köögi sõber ja tema lemmiktoiduks pitsa.

Foto: Cseh Ioan / PantherMedia / Cseh Ioan

Cameron Diaz ja friikartulid

«Mul on suur nõrkus: rohke soolaga friikartulid,» kõneles näitleja Daily Mirrorile. «Ma isegi ei mälu neid korralikult läbi, vaid ahmin sisse. Niikui kuskil antakse friikartuleid, on parem mu lähedusse mitte sattuda, sest mina juba armu ei anna!»

Foto: Sergejs Rahunoks / PantherMedia / Sergejs Rahunoks

Jennifer Aniston on pöörane Mehhiko köögi järele

Kes oleks võinud arvata, et see võrratu joogafifuuriga näitleja näeb kõige meelsamini enda ees hiigeltaldrikut Mehhiko roogadega? Näitlejatar unistab kümblusest kesk guacamole't ja krõpse ning lõputust quesadilla’de ja natšode pugimisest.

Foto: Luigi Morbidelli / PantherMedia / Luigi Morbidelli

Johnny Depp ja krõbekana

Produktiivsel näitlejal on Provence’is küll ka oma veinimõis, kuid väidetavalt armastab ta eriliselt Ameerika klassikut, krõbekana.

Foto: kia cheng boon / PantherMedia / kia cheng boon

«Pasta, pasta ja veel kord pasta!»

Need olevat just Leonardo DiCaprio sõnad oma lemmiktoitu kirjeldades. Teinekord laseb ta ka saksa köögil hea maitsta. Pole mingi ime, sest mehel on ameerika, itaalia ja saksa juured.

Foto: kia cheng boon / PantherMedia / kia cheng boon

Scarlett Johanssoni ohjeldamatu kanavaimustus

Selle meelelise näitleja ajavad kiusatusse rammusad kanatiivad. «Jumaluke, ma olen neist asjadest sõltuvuses. Millalgi peate mind mööda punast vaipa alla rullima,» kinnitas ta antud intervjuus.

Foto: Sergejs Rahunoks / PantherMedia / Sergejs Rahunoks
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles