Video: USA eksesileedi Michelle Obama andis hertsoginna Meghanile nõu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama 29. novembril Philadelphias oma raamatu «Becoming» tutvustamisel
Michelle Obama 29. novembril Philadelphias oma raamatu «Becoming» tutvustamisel Foto: Owen Sweeney / AP/Scanpix

Briti ja USA meedia teatel Briti kuninglikus peres käärib, kuna prints Harry ja ta naine, Sussexi hertsoginna Meghan on tülli pööranud prints Williami ja ta naise, Cambridge’i hertsoginna Catherine’iga.

USA endine esileedi Michelle Obama, kellelt ilmus hiljuti ta elulooraamat «Becoming», soovitas oma kaasmaalannal, kes varem kandis nime Meghan Markle, asju rahulikumalt võtta ja mitte rabeleda, teatab news.com.au.

Michelle Obama esinemas 2015. aastal
Michelle Obama esinemas 2015. aastal Foto: Stefan Rousseau / PA Wire/PA Images/Scanpix

«Ni nagu mina, ei osanud ka Meghan näha ette, milliseks elu kujuneb. Olla pidevalt nähtaval ja kõikide silme ees on üsna keeruline. Tean seda omast käest, kui olin esileedi,» sõnas proua Obama.

Michelle Obama sõnul saab ta Meghanist aru, kuna ka temal oli Valgesse Majja elama asudes palju probleeme ja vahel pingutas ta üle.

«Minu soovitus Meghanile on, et ta võtku endale sisseelamiseks aega ja ärgu tehku midagi kiirustades. Minu esimesed kuud Valges Majas olid täis närveerimist. Ma muretsesin eelkõige oma tütarde pärast: kas nad jõuavad ikka õigeks ajaks kooli ja leiavad Washingtonis uusi sõpru. Lisaks olin mures oma uue töö pärast, et kas saan ikka hakkama,» sõnas advokaadist esileediks saanud naine. 

Proua Obama sõnul on Meghanil privileege, mis võimaldavad tal olla eeskujuks ja tegeleda talle südamelähedaste asjadega.

«Arvan, et Meghan leiab endale need südamelähedased asjad, millega ta saab ühiskonda paremaks muuta. Samas ei tohiks ta enda vajadusi tagaplaanile jätta, vaid leidma oma elus nende kahe vahel tasakaalu. Oma õnne ei tohi kunagi tuua avalikkusele ohvriks,» lisas eksesileedi.

Proua Obama on praegu Ühendkuningriigis reklaamimas oma raamatut, mis on seal sama populaarne kui USAs.

Michelle Obama tutvustamas oma elulooraamatut «Becoming» 1. detsembril New Yorgis
Michelle Obama tutvustamas oma elulooraamatut «Becoming» 1. detsembril New Yorgis Foto: Roy Rochlin / AFP/Scanpix

Michelle Obama raamatureklaamiturnee jääb Euroopas plaanitust lühemaks, kuna ta osaleb USA endise presidendi George H W Bushi matusel.

Michelle Obama ja ta abikaasa, USA endine president Barack Obama on juba aastaid olnud prints Harry sõbrad.

Sussexi hertsoginna Meghan 21. novembril Londonis Hubb Community Kitchen supiköögis
Sussexi hertsoginna Meghan 21. novembril Londonis Hubb Community Kitchen supiköögis Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Väidetavalt sai skandaal Meghani ümber alguse juba enne mais toimunud pulma. Meghan olevat prints Williami kaasat, Cambridge’i hertsoginnat Catherine’i solvanud, mille tõttu Catherine oli kleidiproovist lahkunud nuttes.

Kuningliku pere heaks töötavate inimeste sõnul on Sussexi hertsoginna Meghan ja Cambridge’i hertsoginna Catherine väga erinevad inimesed ning neil on selle tõttu raske omavahel läbi saada.

Kahe naise vaen olevat tülli ajanud ka seni hästi läbi saanud prints Harry ja prints Williami.

Vasakult: prints William, prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja Cambridge'i hertsoginna Catherine oktoobris Westminster Abbeys
Vasakult: prints William, prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja Cambridge'i hertsoginna Catherine oktoobris Westminster Abbeys Foto: Paul Grover/Daily Telegraph / PA Wire/PA Images/Scanpix

Printside isa, prints Charles tahtis oma poegade ja nende naiste vahelisi suhteid siluda, korraldades Williami ja Catherine’i maamajas, Sandringhami lähedal asuvas Anmer Hallis jõulueelse perede kokkusaamise. See aga jääb ära, kuna kahe pere vahel on suhted väga halvad.

Briti kuninglik pere eitab hertsoginnade vahelist vaenu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles