Kas Eesti Laulu võitja? Välismaa fännid on Ingeri euroloost vaimustuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2019 poolfinalist Inger Fridolin.
Eesti Laul 2019 poolfinalist Inger Fridolin. Foto: Promopilt

Mulluselt Noortebändi konkursilt tuule tiibadesse saanud noore muusiku Inger Fridolini uus singel «Coming Home», mis osaleb ka Eesti Laul 2019 konkursil, on lõpuks väljas koos imeilusa muusikavideoga.

Laul on tehtud koostöös Karl-Ander Reismanniga ja video on filmitud Haapsalus koostöös Pixover meeskonnaga.

«See laul on mulle väga olulise tähendusega ja räägib sellest, kui olulised on mulle mu pere, lähedased ja kodu. Videos osalevad ka mu pereliikmed ja mul on südamest hea meel, et sain kogu oma pere muusikavideosse jäädvustada,» kirjeldas 19-aastane Inger oma üllitist.

Laul on kiiresti võitnud paljude fännide südamed ning pannud kihama YouTube'i kommentaariumi. Laulu on nimetanud tänavuseks favoriidiks nii Poolast kui ka Kreekast pärit lauluvõistluse andunud jälgijad. «Ma näen Eesti Laul 2019 selget võitjat!» kirjutas fänn Kreekast video all.

Poolehoidu on väljendanud ka kohalikud kuulajad. «See on tegelikult tänavuse Eesti Laulu parim lugu, loodan, et sa võidad, pöidlad pihku!» andis üks video all teada. «Juba lemmik! Mine ja võida Eesti Laul!» kirjutas teine kuulaja.

Kuula imeilusat laulu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles