Suri USA 41. president George H.W Bush

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George H.W. Bush aastal 2006.
George H.W. Bush aastal 2006. Foto: © STR New / Reuters / REUTERS

Eile õhtul teatas endise USA presidendi George Halbert Walker Bushi perekond, et mees suri 94-aastaselt, kirjutab Mirror.

«Teatame Jebi, Neili, Marvini ja Doroga kurbusega, et meie isa suri pärast 94 tähelepanuväärset aastat. George H.W. Bush oli suurepärane inimene ja parim isa, keda soovida võib,» teatab perekond põgusas teadaandes kõneisiku Jim McGrath vahendusel.

Aprillis suri Bushi abikaasa, endine esileedi Barbara Bush, kellega ta oli abielus 73 aastat. Bushist jääb maha viis last ja 17 lapselast. 

Kaastunde avalduse saatis omalt poolt ka president Donalt Trump, milles ta kirjutab: "Läbi oma autentsuse, relvitukstegeva huumori ja kõikumatu pühendumise usule, perekonnale ning riigile inspireeris president Bush mitut generatsiooni kaasmaalasi riigiteenistusse ning olla tuhat valguspunkti valgustades ülevust, lootust ja Ameerika võimalusi maailmale."

Samuti jagasid sotsiaalmeedias teiste hulgas kaastundeavaldusi ka Barack Obama ja Bill Clinton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles