Ohhoo! Noor juutuuber Anita Sibul võttis šampooniloosi nimel ülakeha paljaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anita Sibul.
Anita Sibul. Foto: Martin Dremljuga/Anita Sibul

Noor ja kaunis juutuuber Anita Sibul, kelle peamised huvid on mood ja reisimine, loosib Instagramis välja juuksehooldustooteid. Tähelepanu köidab aga see, et kaunitar teeb seda palja ülakehaga.

Nagu paljude teiste sisuloojate jaoks, on ka Anita sotsiaalmeedias tähtsal kohal eri toodete ja brändide reklaamimine. Seekord loosib 20-aastane juutuuber jälgijate vahel välja Plantur 21 kofeiiniga rikastatud juuksehoolduskomplekti, millesse kuulub šampoon, palsam ja eliksiir. Jälgijaid on neiul Instagramis rohkem kui 12 000.

Kuigi Anita kohvi ei joo, kasutab ta kofeiiniga juuksetooteid meelsasti. «Kofeiin turgutab peanahka ja paneb juuksed kiiremini kasvama,» teab neiu omast käest. Näib, et juuksehooldustooted on Anitale lausa nii südamelähedased, et loosi nimel pole probleemi ka ülakeha paljaks võtta. Tõsi küll, pildil poseerib juutuuber siiski igati sündsalt ja seljaga.

Vaata fotot, millega Anita juuksehoolduskomplekti reklaamib:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Sibul (@anitasibul) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles