Pikk ootusaeg saab lõpuks läbi! Rihanna avaldab uue albumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna tähistab Fenty Beauty sünnipäeva 2018.
Rihanna tähistab Fenty Beauty sünnipäeva 2018. Foto: Diego Corredor/MPI/Capital Pictures / MPI99/Capital Pictures

Peale mitmeaastast pausi on Barbadoselt pärit lauljanna Rihanna muusikamaailmas tagasi ning uut albumit on oodata juba järgmisel aastal.

Popstaar Rihanna (30) on siiani andnud albumeid välja nagu kellavärk, kuid praeguseks on möödas tema viimasest albumist «Anti» kolm aastat. Lõpuks on ootamine möödas ning RiRi registreeris 9 laulu koostöös erinevate produtsentidega.

Muusika litsenseerimise ja autoritasude sait BMI on registreerinud laulud «Cross The Line», «Gonna Let This Love», «Gotta Have You Right Now», «Lack Of Communication», «Locked Down» ja «Love Is A Bitch», mille autoriks on Rihanna. Samuti võib leheküljelt leida lood «Save It Up», «Waist Line Down» ja «Nah».

Daily Star'i Allika sõnul on Rihanna muusikatööstusest viimased aastad eemale hoidnud, et pühendada end oma mitmele Fenty ärile. 

Rihanna oma kosmeetikabrändi Fenty Beauty peol New Yorkis 2017.
Rihanna oma kosmeetikabrändi Fenty Beauty peol New Yorkis 2017. Foto: Bryan R. Smith / AFP

«Oma pesu ja kosmeetika äride kõrvalt on ta leidnud aega stuudios lindistamiseks. Ta on praeguseks sisse laulnud rohkem kui plaaditäie laule ning nüüd on tal aeg otsustada, millised laulud sõelale jäävad,» rääkis allikas.

Rihanna pole tuuritanud 2016. aastast saadik ning lisaks albumile on järgmisel aastal oodata plaadiga käsikäes maailmaturneed. Esinemised toimuvad üle kogu Ameerika ning Euroopa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles