Kuula singlit: Eesti Laulu poolfinalist lõi käe rokkbändi ninamehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranele ja Olavi Otepalu andsid välja ühise loo.
Ranele ja Olavi Otepalu andsid välja ühise loo. Foto: Pressimaterjalid

Eesti Laul 2019 poolfinalist Ranele ja rokkbändi ninamees Olavi Otepalu üllitasid ühiselt laulu. Kahe laulja koostöös on värskelt valminud hoogsamat laadi duett nimega «Ameerika mäed».

«Otsustasin sedapuhku vahelduseks rokkmuusikale kirjutada midagi kergemat ja tantsulisemat, mis oleks suunatud pigem popmuusikat kuulavale publikule. Ei välista koostöö jätkumist tulevikus, kuna Ranele jaoks on ka rokkmuusika sümpaatne,» märkis laulukirjutaja Olavi Otepalu.

Mõlemat muusikut iseloomustab ühine töökogemuslik taust haridusvaldkonnas: Ranele töötab Kostivere koolis huvijuhi ja klassiõpetajana ning Olavi Otepalu direktorina Tallinna rahvusvahelises koolis.

Lisaks on mõlemad muusikat varem õppinud: Ranele Viljandi muusikakoolis pop-džässlaulu erialal ning Olavi Otepalu Tartu 2. muusikakoolis klassikalist kitarri. Huvitaval kokkusattumusel on mõlemad tegevad ka kohalikus poliitikas ning isegi samas erakonnas, üks Jõelähtme vallas ja teine Tallinnas.

Ranele keskendub lähikuudel edukale esinemisele Eesti Laul 2019 poolfinaalis lauluga «Supernova». Olavi Otepalu bändilt ilmus eelmisel aastal debüütplaat «Elan täiega». Uue plaadi plaanib bänd välja anda juba järgmisel aastal.

Kuula, mis Ranele ja Otepalu koostööst välja tuli:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles