PÖFFil tuleb välja uus Eesti mängufilm

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalised Pääru Oja ja Rasmus Kaljujärve kehastuses filmis «Hölma all».
Külalised Pääru Oja ja Rasmus Kaljujärve kehastuses filmis «Hölma all». Foto: Kaader filmist

Pimedate Ööde filmifestivalil esilinastub uhiuus Eesti mängufilm «Hölma all». Praha filmikoolis õppinud noore eesti režissööri Siim Tamme kirjutatud ja lavastatud psühholoogiline draama räägib suutmatusest minna eluga edasi ilma minevikust lahti laskmata. «Hölma all» linastub 27. novembril kell 18.30 Tallinna kinos Coca-Cola Plaza ja 1. detsembril kell 19.45 Tartu Elektriteatris.

Keset metsa eraklikku elu elava Marti õuele ilmub ühel heal päeval kena tütarlaps. Peagi selgub, et külaline pole see, kelle väidab enda olevat. Minevikust hakkavad esile kerkima sünged varjud.

Filmi peaosas on Erki Laur, kõrvalosades Jaanika Arum, Andres Lepik, Rasmus Kaljujärv ja Pääru Oja. Filmi operaator on Felipe Corvello ja produtsent Tina Leonie Schepers. Film on valminud rahvusvahelise ühisrahastusplatvormi Kickstarter vahendusel kogutud raha eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles