Kleenuke «Kodus ja võõrsil» täht müttas alasti metsas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isabelle Cornish käis metsas paljalt jalutamas.
Isabelle Cornish käis metsas paljalt jalutamas. Foto: Kuvatõmmis/Instagram

24-aastane Isabelle Cornish, kes on tuntud Austraalia telesarjast «Kodus ja võõrsil», otsustas oma noort ja kleenukest keha terve maailmaga jagada, kuid avaldas endast mitmed alasti pildid.

Isabelle Cornish, kellel on Instagrami 190 000 jälgijat, käis nädalavahetusel paljalt Austraalia metsas müttamas, ning jäädvustas selle kogemuse ka pilti teha. Hiljem, kui naine oli intiimsed kehaosad kinni katnud, postitas ta pildi kõikidele vaatamiseks ka sotsiaalmeediasse.

Peale «Kodus ja võõrsil» tegi Isabelle kaasa ka Marveli superkangelaste universumisse kuuluvas sarjas  «Inhumans», kus ta mängis Crystali nimelist tegelaskuju.

Enne paljana metsas jalutamist postitas Isabelle endast veel ühe paljastava pildi. Sellel istub ta märja ja poolpaljana kivisel rannikul. Tema nibud on kenasti roosa südamega varjatud, et säilitada mingigi sündsuse tase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now I have your attention let me tell you something. I've been everything. And no matter what thing I worked my butt off for better or worse to become made me any more me. What made me ME is realising that I don't have to be anything. I don't have to push to become something. All I need to do is be myself. To surrender and embrace all that I am the good and the bad. To meet myself in the present and face every moment with an open heart and mind. Being a different size won't make you better. Getting a gold medal won't make you more. What will change you is love. Loving where you are and everything you are. Stop trying to be anyone else. Don't let the external world influence you out of YOUR beliefs. The world needs your uniqueness, don't follow the crowd.

A post shared by Isabelle Cornish (@isabellecornish) on

Isabelle Cornish valiti Austraalia PETA poolt 2013. aastal riigi seksikaimaks veganiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles