Kuninglikud lahkhelid: kas Meghani ja Kate’i tüli on löönud kiilu ka printside vahele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan ja Harry kolivad William ja Kate’i juurest minema.
Meghan ja Harry kolivad William ja Kate’i juurest minema. Foto: PA images/Scanpix

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan ei jää Kensingtoni elama, vaid kolivad Windsorisse. Väidetavalt soovib paar Williamist ja Kate’ist eemale pääseda, kuna naised ei saa omavahel läbi. Nüüd spekuleeritakse, et abikaasade lahkhelid on löönud kiilu ka printside vahele.

Kensingtoni palee andis teada, et prints Harry ja tema kaasa Meghan Markle ei jää elama Kensingtoni, vaid kolivad tuleva aasta alguses Windsorisse, kus valmistuvad esimese lapse sünniks. Kõlakate kohaselt on tegelik põhjus aga hoopis see, et Meghan ei saa prints Williami naise Kate Middletoniga kuigi hästi läbi, ning soovib nendest eemale kolida, vahendas The Sun.

Niisiis kolivad Harry ja Meghan Windsorisse Frogmore’i maamajja, mis mukitakse nende saabumise ajaks maksumaksja raha eest üles. Luksuslikus kümne magamistoaga majas on ka jõusaal ja joogastuudio.

Paari lähedase sõbra väitel on lahkhelid tekkinud, kuna Kate ja Meghan on väga erinevad inimesed. «Nad ei saa eriti läbi,» ütles allikas The Sunile. Paari esialgne plaan oli küll Kensingtoni paleest välja kolida, kuid siiski samasse piirkonda jääda. «Vendade printside vahel on nüüd pinged tekkinud,» lisas allikas.

Praegu elab paar majas, mis kuulus enne Williamile ja Kate’ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles