Õnnelik õnnetus: valele inimesele saadetud sõnum viis ootamatu traditsioonini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wanda ja Jamal aastal 2017
Wanda ja Jamal aastal 2017 Foto: twitter

Vanaema, kes kutsus vale inimese oma tänupüha õhtusöögile, otsustas teha sellest traditsiooni ning noormees on tema juures söömas käinud juba viimasel kolmel aastal.

Arizona osariigis elav Wanda Dench kutsus 2016. aastal vale teismelise oma tänupüha õhtusöögile. Vaatamata sellele jämedale veale kutsub Dench noormehe igal aastal tähtsat sündmust tähistama. Praeguseks on vanaproua noormehe kolmel järjestikusel aastal enda juurde kutsunud, vahendas The Sun.

Kahe päeva eest postitas 19-aastane Jamal Hinton Twitterisse pildi, kus ta on kolmel järjestikusel aastal koos Wandaga. «2016, 2017 ... 2018,» oli pildi juurde kirjutatud.

Jamal jagas rahvaga ka sõnumit, millest see omapärane traditsioon alguse sai. Wanda saatis talle 2016. aastal sõnumi, milles kutsus noormehe privaatsele peresöömaajale. Sõnum oli aga tegelikult mõeldud naise enda lapselapsele, kuid kõik laabus kenasti.

Vaatamata sellele eksitusele, kutsub vanadaam noormehe siiamaani koos tänupüha pidama. Wanda rääkis eelmisel aastal antud intervjuus, et Jamalist on saanud pere auliige.

«Mulle see meeldib. Mulle meeldib see, et sa ei pea kedagi tundma või nende tausta teadma, et nende vastu hea olla,» sõnas Wanda siis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles