HIIGELGALERII: Palju õnne, rajud kaadrid 12 aastaseks saavast pidudesarjast BABULJA!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12 aastat täiesti uskumatult särtsakaid Babulja peoõhtuid, mis täidetud suurepäraste esinejate ja meie parimate klientidega....need Lounge Deja Vu peod on selle 12 aasta jooksul jätnud Tallinna ööellu oma jälje ja seda tõestab hiigelgalerii - vaata, kes on Babulja sõbraks olnud möödunud 12 aasta jooksul!

TULE JA SOOVI BABULJALE ÕNNE!

Läbi aastate on Babulja sõpradeks olnud ka palju avaliku elu tegelasi - nii on Lounge Deja Vu's lõbusalt aega veetnud teiste seas Anu Saagim, Aleksandr Rybak, Kristjan Kasearu, Unistuste prints Roberto, Tanja Mihhailova-Saar, Uku Suviste, Jana Kask, Heti Tulve, Krista Lensin jpt.

Vaata edasi juba hiigelgaleriist.

Ühine aastalõpu säravaima peoõhtuga: juba sel laupäeval, 24.11 on Lounge Deja Vu's kõigil võimalus osa saada Babulja suurest sünnipäevapeost! Ette on valmistatud Babuljale omaselt humoorikad ülesastumised, LIVE muusikaga kostitab külalisi Venemaalt kohale sõitnud hurmur BOGDAN. Loomulikult ei puudu õhtust ka vene peole omaselt külm viin ja maitseküllased sakuskavalikud, niiet lõbusat pidu, mille saatel klaase kõlistada, jätkub varahommikuni!

Vaata ka Facebookist, mis peol toimub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles