Jäätist ostnud naist «rõvedaks» kutsunud eratreener kaotas töö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shah Cutler kehahäbistas Instagramis võõrast naist ja sai selle eest karistada
Shah Cutler kehahäbistas Instagramis võõrast naist ja sai selle eest karistada Foto: Facebook

Fitness-treener, kes jagas sotsiaalmeedia vahendusel pilti jäätist ostvast ülekaalulisest naisest, lisades sinna juurde daami häbistava pealkirja, jäi oma tööst ilma.

Fitness First Singapore jõusaalis treenerina töötav Shah Cutler jagas Instagramis oma jälgijatele pilti ülekaalulisest naisest, kes kiirsöögikohas jäätist ostis. Mees kirjutas pildi juurde: «WTF, nii paks ja ikka ostab jäätist? Rõve.»

Pärast seda, kui tema tööandja sellest teada sai, korraldasid nad sisejuurdluse, mille tulemusel mehe töökohustused nende treeningkeskuses peatati, vahendas The Sun.

Shah Cutler häbistas selle pildi abil naist, kes ostis omale jäätist.
Shah Cutler häbistas selle pildi abil naist, kes ostis omale jäätist. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kuid sellega asjad ei piirdunud. Shah sai kriitikat ka tema postitust märganud inimestelt.

Pärast seda, kui Shah nägi, milleni tema postitus viis, otsustas mees avalikult vabandada. «Ma siiralt vabandan kõikide ees, keda minu kommentaar riivas või solvas,» sõnas mees. Ta lisas, et ta püüab tulevikus aidata rohkem inimesi, et nad saavutaksid oma füüsilise vormi eesmärgid.

Sellele vaatamata otsustas mees ajutiselt oma Instagrami deaktiveerida, kuna kriitika, mis tema poole tuli, oli kontrollimatu.

Üks kasutaja kommenteeris: «Mitte kõik ei peaks sotsiaalmeediasse postitama ... suur keha, väike aju»

Teine lisas: «Rõve suhtumine».

30-aastane Playboy modell Dani Mathers Los Angeleses kohtu all, kuna tegi riietusruumis võõrast naisest pilti.
30-aastane Playboy modell Dani Mathers Los Angeleses kohtu all, kuna tegi riietusruumis võõrast naisest pilti. Foto: Frederick M. Brown / AP

Kuid Shah Cutler ei ole ainus, kelle sotsiaalmeedia kommentaarid on avalikkuses vastikust tekitanud. Alles eelmisel aastal langes Playboy modell kriitika küüsi, kui jagas riietusruumis tehtud pilti sellest, kuidas vana naine riideid vahetas. Naine kirjutas pildi juurde: «Kui mina ei saa seda mitte näha, siis ei saa ka teie.»

71-aastasel naisel polnud õrna aimugi, et noor neiu oli temast pilti teinud ja selle kehahäbistamiseks laiali saatnud.

30-aastane Dani Mathers sai oma teo eest globaalset kriitikat ning talle määrati 30 päeva ühiskondliku tööd. Lisaks sellele keelati tal Interneti teistest inimestest ilma nende loata pilte postitada ja ta pidi hävitama kõik talle jama kaela toonud pildi koopiad.

Dani Mathers ei tohi kohtu korraldusel ilma teiste inimeste loata enam pilte postitada.
Dani Mathers ei tohi kohtu korraldusel ilma teiste inimeste loata enam pilte postitada. Foto: Charley Gallay / AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles