Kes on kõige rohkem teeniv naislaulja planeedil? Vihje, see ei ole popstaar Beyoncé

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry tänavu mais Met Galal.
Katy Perry tänavu mais Met Galal. Foto: BRENDAN MCDERMID / REUTERS

Alles kolm aastat tagasi kaunistas Katy Perry (34) Forbes'i esikaant, sest oli oma ligi 118 miljoni eurose aastapalgaga enim teeniv naislaulja planeedil. «Ma teenisin oma koha välja,» kommenteeris lauljanna toona. Nüüd tegi ta seda jälle, kirjutab Forbes

USA popstaari Katy Perry teismelise-unistust toidab sel nädalal avaldatud Forbes'i kõige rohkem teenivate lauljate edetabel, mille tipus ta naislauljate arvestuses oma 73 miljoni euroga on (83 miljonit dollarit).

2017 alanud aastase kontserttuuri ajal teenis Perry ühe õhtuga 877 000 eurot. Tuuritamise kõrval istus Perry ka American Idol'i žurii toolil ning pani sellega taskusse 18 miljonit eurot. 

Katy Perry amfAR galal Los Angeles, 2018
Katy Perry amfAR galal Los Angeles, 2018 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency

Kohe Katy Perry kannul on USA laulja Taylor Swift (28) 70 miljoni suuruse aastateenistusega. Ainüksi esimese nädalaga osteti tema albumit «Reputation» kaks miljonit eksemplari.

Taylor Swift American Music Awards'il
Taylor Swift American Music Awards'il Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Forbes'i edetabeli kolmandalt kohalt leiame samuti USA staari Beyoncé (37), kelle sissetulek oli «tagasihoidlik» 53 miljonit eurot. Aga põhjus võib olla selles, et peale kaksikute Rumi ja Sir'i sündi 2017. aastal, võttis muusikamaailma Queen Bey tuure maha.

Murranguline esinemine Coachella muusikalifestivalil ning abikaasa Jay-Z'ga ühiselt välja antud album upitas Beyoncé taas kõrgustesse. «Ma pole kunagi rahul,» ütles ta Forbes'ile «Ma ei ole kohanud kedagi, kes muusikatööstuses minust rohkem vaeva näeks.» 

Beyoncé MTV Video Music Awards'il
Beyoncé MTV Video Music Awards'il Foto: EDUARDO MUNOZ / REUTERS

Enimteenivamate lauljannade esikümnesse mahuvad ka näiteks Pink, Rihanna, Lady Gaga ja Britney Spears. 

Enimteenivamate naislauljate galeriid vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles