VIDEO: Eesti Laulu poolfinalistid Teppand ja Maasikas avaldavad, kust nad leidsid ameeriklanna, kes pole elus ühtki laulu teinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laulu 24 poolfinalisti sekka pääses ka ameeriklanna Lacy Jay lauluga «Halleluja». Loo kaasautorid Ago Teppand ja Hugo Martin Maasikas rääkisid Elu24le, kuidas nad naisega koostööd tegema sattusid ning mida ameeriklanna üldse Eurovisioni lauluvõistlusest teab. Vaata videointervjuud!

Möödunud aastal laiali läinud bändist Cartoon tuntud Ago Teppand ja Hugo Martin Maasikas osalevad seekord Eesti Laulul koos ameeriklanna Lacy Nicole Jonesiga. Noormehed rääkisid intervjuus, et lauljataril on Eestis palju sõpru. «Ta on siin käinud kuus aastat igal suvel,» ütles Teppand.

«Ago leidis ta Instagramist ja slaidis talle DM-i,» kirjeldas Hugo Martin Maasikas ebatavalist tutvumist. Hetkel on Lacy Ameerikas ja annab terve detsembrikuu jooksul kontserte, seepärast jõuab ta Eestisse alles jaanuaris. Kuigi naisel on lavakogemust, pole tal siiani ühtegi oma laulu. «See on üldse esimene lugu, mille ta elus teinud on,» paljastas Teppand.

Intervjuus vastasid Teppand ja Maasikas ka küsimusele, kui palju ameeriklanna üldse Eurovisioni lauluvõistlusest teab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles