«Kodutunne» aitab kolme poega kasvatavat üksikema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksikema Eve kolme pojaga
Üksikema Eve kolme pojaga Foto: Kanal 2/ "Kodutunne"

Täna kell 20.00 aitab Kanal 2 heategevuslik saade «Kodutunne» üksikema Evet, kelle vanimal pojal on diagnoositud autism. Eve ise on orb, kes kaotas oma vanemad lapseeas ja kasvas lastekodus.

Vanas puumajas on kolm korterit, kus elab kolm kanget naist lastega. Sõbrannad on üksteisele toeks nii laste hoidmisel kui majapidamistöödes. Paraku käib Evel oma päris esimese kodu remont nii rahaliselt kui ka oskuste poolest üle jõu.

Suurimaks murekohaks on privaatne pesuruum ja WC. «Kodutunde» meeskond otsustab muuta Eve korteriplaneeringut ja tekitada läbikäidavast vannitoast ja tualettruumist eraldiseisev ruum. Plaanitakse lastetoa remonti.

Maja on aga vana ja ehituse käigus selgub palju ebameeldivaid üllatusi, mis tööprotsessi kõvasti pikendavad ja aega juurde nõuavad. Kas «Kodutunde» meeskond saab planeeritud töödega õigeks ajaks valmis?

See selgub juba täna õhtul kell 20.00 Kanal 2 saates «Kodutunne», kohe pärast «Reporterit».

Embed kood:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles