Rääkiv ratsu, surev vürst ja röövitud printsess: «Kolm vägilast ja troonipärija» naerutab hullumeelse slaavi muinaslooga

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kolm vägilast ja troonipärija»
«Kolm vägilast ja troonipärija» Foto: kaader treilerist

Ülihumoorikas venelaste värske animeeritud muinasjutufilm «Kolm vägilast ja troonipärija» (Три богатыря и наследница престола) pakub ohtralt naerupurskeid ja eriskummalisi tegelasi.

Vene vägilased Aljoša Popovitš, Dobrõnja Nikititš ja Ilja Muromets ei saa pikalt puhkust nautida. Vürstiriigis on rahutud ajad, sest vürsti tervis on halvenenud. Kes hakkab õiglaselt riiki juhtima, kui vana vürst peaks manalateele minema? Kes peaks tõusma troonile? Lähisugulane, sõber või hoopis võõramaa printsess? See probleem vajab kiiresti lahendamist! Käivad jutud, et vürst sooviks troonipärijana näha vennatütar Zabavat, kelle on paraku vangistanud õel Vassili, kes ei kavatsegi printsessi vabastada. Lisaks soovib mees ise vürstiriiki valitseda. Paraku ei suudaks Kiievi vürsti sõjavägi Vassilit alistada ning seepärast ulatavadki kolm vägilast ka seekord vürstile abikäe. Kartmatu kolmik on korduvalt tõestanud oma lojaalsust: nad on pistnud rinda Šamahani vürstinnaga, seigelnud kaugetel maadel ja pidanud võitlust isegi merekuninga endaga. Kolm vägilast ja õukonna ratsu Julius võtavad ette ohtliku teekonna, et päästa Kiievi vürstiriigi täieõiguslik troonipärija.

Apollo Kinodes alates 4. jaanuarist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles