Mis toimub?! Malluka Facebook, Instagram ja koduleht on maas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malluka sotsiaalmeedia ei tööta
Malluka sotsiaalmeedia ei tööta Foto: Kanal2

Eesti kõige tuntum blogija ja sellest suvest ka telestaar Mariann Treimann ehk Mallukas on pidanud selle aasta jooksul palju läbi elama. Nüüd paistab, et teda on tabanud uued probleemid, kui tema sotsiaalmeedia kanalid ja koduleht on maas.

Kui minna Malluka blogi leheküljele mallukas.com, siis vaatab sealt vastu suur valge lehekülg, mis annab teada, et lehel käivad hooldustööd.

Selles ei ole midagi ebatavalist, sest portaalidel käivad ikka aeg-ajalt hooldustööd, aga kui arvestada, et ka tema Facebook ja Instagram ei ole aktiivsed, siis tekib küsimus: mis on juhtunud?

Malluka blogi leht on maas
Malluka blogi leht on maas Foto: Kuvatõmmis portaalist

Elu24 võttis Mallukaga ka ühendust, kuid ei ole veel vastust saanud.

Ekspress Meedia kaebas selle aasta alguses Malluka kohtusse, kuna blogija kopeeris Igor Mangi uue aasta horoskoobi oma blogisse. Kuigi alguses püüti blogijaga kokkuleppele jõuda, et kohtuteed vältida, siis seda ei suudetud, ja meediakorporatsioon otsustas naisega siiski tõsisemad sammud ette võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles