Video: jalgpallistaar Cristiano Ronaldo kihlus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja ta kihlatu Georgina Rodriguez 14.novembril Londonis Zela restoranis
Cristiano Ronaldo ja ta kihlatu Georgina Rodriguez 14.novembril Londonis Zela restoranis Foto: KGC-172/182 / GoffPhotos.com/Scanpix

Portugali päritolu staarjalgpallur Cristiano Ronaldo kihlus oma kallima, hispaanlannast modelli Georgina Rodrigueziga, paar on koos olnud 2016. aastast ja neil on üks ühine laps.

Kinnitama andmetel palus 33-aastane Ronaldo oma 24-aastase kallima Rodriguezi kätt 14. novembril Londonis Zela restoranis, kus nad olid õhtusöögil, teatab  msn.com.

Cristiano Ronaldo 14. novembril 2018 Londonis Zela restoranis
Cristiano Ronaldo 14. novembril 2018 Londonis Zela restoranis Foto: KGC-172/182 / GoffPhotos.com/Scanpix

Portugali, Hispaania ja Itaalia kõmumeedia teatel on Rodriguez juba pöördunud tuntud moeloojate poole, et saada just selline pruutkleit nagu talle sobib ja meeldib.

Cristiano Ronaldo kallim Georgina Rodriguez 14. novembril Londonis Zela restoranis
Cristiano Ronaldo kallim Georgina Rodriguez 14. novembril Londonis Zela restoranis Foto: KGC-172/182 / GoffPhotos.com/Scanpix

«Ronaldo ei ole avalikustanud, millal pulm aset leiab, kuid oletatavalt järgmise aasta kevadel või suvel,» kirjutas Itaalia väljaanne Correio da Manha.

Ronaldo kallim tekitas kihlumisspekulatsiooni juba selle aasta suvel Venemaal toimunud jalgpalli maailmameistrivõistlustel, kus ta sõrmes nähti kallihinnalist teemantsõrmust.

Üks aasta tagasi sündis paarile tütar Alana, kuid nad kasvatavad veel kolme last. Kõige vanema, kaheksa-aastase Cristiano Jr ema nime ei ole jalgpalistaar kunagi avaldanud. USA surrogaatema abil sai Ronaldo kaksikud Eva ja Mateo.

«Oleme nelja lapse vanemad, meil on suur õnnelik pere. Lapsed ja nende vajadused on kõige tähtsamad,» lausus naine sellel aastal ühes intervjuus.

Cristiano Ronaldo ja ta kallim Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ja ta kallim Georgina Rodriguez Foto: Steven Paston / EMPICS Sport/Scanpix

Rodriguezi sõnul leidis ta Cristiano Ronaldos just sellise mehe, kellest ta oli unistanud.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (sündinud 5. veebruaril 1985 Madeiral Funchalis) on portugali jalgpallur.

Ta mängis alates 1. juulist 2009 Hispaania kõrgliiga klubis Madridi Reali. 10. juulil 2018 sõlmis ta lepingu Itaalia klubiga Torino Juventus. Ronaldo kuulub Portugali jalgpallikoondisse.

Ta on peamiselt vasak ääreründaja, kuid on mänginud ka teistel ründavatel positsioonidel.

Juventuse Cristiano Ronaldo tähistamas väravat, mille ta lõi 11. novembril Torino Juventuse ja AC Milani kohtumises
Juventuse Cristiano Ronaldo tähistamas väravat, mille ta lõi 11. novembril Torino Juventuse ja AC Milani kohtumises Foto: Luca Bruno / AP/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles