Pildid ja video: saare poiss Uudo Sepp tegi üsna omapärase plaadiesitluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Staarisaate võitja Uudo Sepp korraldas üsna omanäolise bussituuri Tallinna kesklinnast Viimsisse, et esitleda oma uhiuut plaati.

Täna lõunal väljus Vene kultuurikeskuse eest Uudo Sepa nimeline buss Viimsisse. Plaadiesitluskontsertil ning pressi eeltutvustusel andis laulja ka lühikese akustilise kontserdi, mida oli võimalik jälgida ka Uudo Facebooki lehelt live ülekandena. Külalistele pakuti maitsvaid suupisteid ning joogipoolist. 

Album ilmub koostöös paljude Eesti ja Soome laulukirjutajatega näiteks Karl-Ander Reismann, DJ Rudd, Alx Go, Duncan Townsend ja Carsten Schedler jpt. Enamik lugudest on saanud sõnad laulja koostöös Maian Kärmasega.

Uudo rääkis, miks sai album nime «Sinule»: «Lugudel on palju tundeid ja emotsioone. Otsin kodu, unistan, tunnen mõne hetke ees hirmu. Need laulud on Sinule, kes Sa tahad mind mõista, need laulud on Sinule, kellel on sarnased mured ja hirmud, need laulud on Sinule kui tunned, et just selline muusika ning plaat on Su elust puudu.»

Plaadiesitluskontserdid toimuvad veel 17. novembril Pärnus, 23. novembril Kuressaares ning 15. novembril Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles