Queer-staar Jonathan Van Ness paljastas nipi, mida Meghan Markle inspireeris teda tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonathan Van Ness Emmy galal.
Jonathan Van Ness Emmy galal. Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures / FS/MPI/Capital Pictures

31-aastane Jonathan Van Ness on Ameerikast pärit juuksur, kes sai laiemale avalikkusele tuntuks tõsielusarjast «Queer Eye». Mehe suurimaks ilueeskujuks on ei keegi muu kui Sussexi hertsoginna Meghan Markle (37) isiklikult.

Tõsielustaar on inspireerinud mehi ja naisi üle maailma enda eest rohkem hoolt kandma, kuid ka ilueksperdid ise vajavad vahel lisainspiratsiooni. Jonathan on avameelselt rääkinud oma armastusest Briti kuningapere vastu, vahendab Mirror

Hiljuti avaldas staarjuuksur, et tema suurimaks ilueeskujuks on hertsoginna Meghani loomulik ilu ja tedretäppidega uhkeldamine. «Meghan Markle inspireeris mind kasutama pisivigu peitvat BB-kreemi paksult katva jumestuskreemi asemel. Ka mina jumaldan oma tedretäppe,» tunnistas mees.

Endine «Pintsaklipslaste» staar pole ainus, kellelt tõsielustaar on eeskuju võtnud. Stiilinippe on võtnud Van Ness ka teiselt sinivereliselt, näiteks Kate Middletonilt, keda on nähtud oma vanu kostüüme taaskandmas. «Kate julgustas mind ühte rõivaeset kandma rohkem kui korra. Kui tema seda võib, võin mina ka,» selgitas ta. 

Jonathan Van Ness Emmy auhindade galal 2018.
Jonathan Van Ness Emmy auhindade galal 2018. Foto: MPIFS/Capital Pictures / MPIFS/Capital Pictures
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles