Filmikägu: tüdrukud ämblikuvõrgus, pahad poisid halval teel ja 10 miljonit eurot

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani filmis «Õigus õnnele»
Getter Jaani filmis «Õigus õnnele» Foto: Pressimaterjalid

Eesti parim kinoteemaline podcast ja Kuku Raadio saade «Filmikägu» võtab sel nädalal ette uue Eesti filmi «Õigus õnnele» ning kutsus saatesse sel puhul ka staarkülalise.

«Külas on tõeline superstaar, kes on olnud teatrilaval, teleekraanil ja kelle laulud kõlavad igapäevaselt raadiotes. Nüüd lisab ta sellesse nimekirja ka näitlemise kinolinal. Meil on stuudios Getter Jaani, kes teeb kaasa sel nädalal kinno jõudvas filmis «Õigus õnnele». Keda ta seal mängib ja millistes filmides veel kaasa teha tahaks, kuulete juba saatest. Uudistes on teemadeks järjed, eellood ja uusversioonid. Märksõnadeks «Pahad poisid», «Gladiaator», «Shrek», «Paddington», «Force Majeure» ja «Halvale teele». Uued filmid, millest saates juttu tuleb, on «Replikandid», «Bel Canto», «Operatsioon »Overlord« (Overlord Movie) ja »Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa« (The Girl in the Spider's Web»),» tutvustavad saadet selle vedajad, filmispetsid Lauri Kaare ja Kristjan Gold.

Kuula «Filmikägu» 76. osa:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles