Berlusconi kaitsjad nimetasid George Clooney tunnistajaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar George Clooney on Itaalia endise peaministri Silvio Berlusconi kohtuprotsessile tunnistusi andma kutsutud.

Berlusconit süüdistatakse seksi ostmises Maroko päritolu naiselt, kui see oli alaealine ehk 17-aastane, edastab AFP:

Berlusconi advokaadid kutsusid nüüd Clooney tunnistajapinki. Arvatakse, et Clooney valiti tunnistajaks, kuna marokolanna sõnul osales näitleja Milano lähedal asuvas villas Berlusconi korraldatud peol.

Clooney eitas sellel peol osalemist. Staari kinnitusel on ta Silvio Berlusconiga kohtunud vaid ühe korra Darfuri humanitaarprojekti käigus.

Berlusconi kaitsjad esitasid kohtule 78 tunnistajast koosneva nimekirja, kus lisaks Clooneyle on veel ka Portugali staarjalgpallur Cristiano Ronaldo, mitu Itaalia endist ministrit ning palju inimesi Itaalia meelelahutustööstusest.

Tõenäoliselt kõiki neid siiski kohtusse tunnistusi andma ei kutsuta. Selle aasta aprillis alguse saanud kohtuprotsess on edasi liikunud üsna vaevaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles