Video: president Kaljulaidist musavideo teinud narvakas kooskõlastas selle KAPOga (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Kersti Kaljulaidile pühendatud laulu muusikavideost
Kaader Kersti Kaljulaidile pühendatud laulu muusikavideost Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Narva tuntud õhtujuht Aleksander Aleksandrin kirjutas koos oma loomingulise kollektiiviga laulu «Ma ei anna sind Putinile», pühendades selle Eesti presidendile Kersti Kaljulaidile.

Humoorikas video levis alguses venekeelses sotsiaalmeedias, jõudes hiljem ka eestikeelsesse ning võimalik, et millalgi näeb seda ka president.

Aleksandrin kohtus Kaljulaidiga, kui president selle aasta alguses tööasjus Narvas oli ning laulu idee tekkis mehel sellest kohtumisest.

Kersti Kaljulaid
Kersti Kaljulaid Foto: TAIRO LUTTER / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Narvakatel kulus armastusteemalise humoorika muusikavideo tegemiseks kaks päeva. Kaljulaidi rollis oli naine, kellele oli presidendi näoga mask ees, kuid loo autor ei avalikustanud, kes see naine on.

Kaader Kersti Kaljulaidile pühendatud laulu muusikavideost
Kaader Kersti Kaljulaidile pühendatud laulu muusikavideost Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Pala autor kinnitas, et enne muusikavideo tegemist kooskõlastas ta selle KAPOga ja sai avaldamiseks nõusoleku.

«Enne video tegemist kontakteerusime KAPOga, et kõik oleks ametlik. Nad saatsid meie laulu ka presidendi kantseleile tutvumiseks. Kõik sai heakskiidu, midagi ei lükatud tagasi,» teatas Aleksandrin.

Narvaka sõnul ei ole ta laulja ja talle on öeldud, et kui ta laulab, siis tuleb kõrvad kinni katta.

«Laulmine ei ole minu lemmiktegevus. Mulle on öeldud, et kui ma laulan, siis jäävad kõik kurdiks,» muigas mees oma vokaalseid võimeid kommenteerides.

Narvaka sõnul ei taha ta saada lauljaks, vaid ta eesmärgiks oli teha naljakas ja meelt lahutav video.

«Seda laulu ja videot ei saa võtta tõsiselt.  Videosse ei tohiks lubada inimesi, kellel puudub huumorimeel,» lisas Aleksandrin.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles