Uudo Sepp superstaarielust: saan fännidelt lilli ja põsemusisid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uudo Sepp esitles laupäeval Saku suurhallis toimunud suurejoonelisel auhinnagalal MyHits Awards oma uut singlit «Lendame koos». Vaata videost, kuidas on superstaarisaate võitnud noore laulja elu pärast saadet muutunud ja kuidas fännid teda kohtlevad.

TV3 talendikonkursi «Eesti otsib superstaari» 7. hooaja võitnud saare laulja paljastas, et tema suurimad fännid on just need kõige pisemad. «Väiksed tüdrukud on nii armsad,» ütles ta. «Käisin just eile Luunjas esinemas ja seal oli nii tore. Kõik lapsed laulsid kaasa ja nii armas kontsert oli,» rääkis Uudo.

Küsimusele, kas Eestis on hea kuulus olla, jäi vastne superstaar vastuse võlgu. «Ei oska öelda, ma pole teistes riikides kuulus olnud,» vastas noormees.

Lisaks rääkis Uudo intervjuus, miks on elu pärast saadet palju parem kui enne ja milliseid kingitusi ta fännidelt saanud on.

Vaata ka Uudo esinemist tänavusel MyHits Awardsi auhinnagalal:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles