Seltsis segasem! Ariana Grande vend semmib abielupaariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande poolvend Frankie Grande avalikustas, et on suhtes abielupaariga.
Ariana Grande poolvend Frankie Grande avalikustas, et on suhtes abielupaariga. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Sotsiaalmeediastaar ja poplauljatari Ariana Grande poolvend Frankie Grande avalikustas, et on suhtes abielupaariga.

Ameerika tantsija, näitleja, laulja, produtsent, telenägu ja juutuuber Frankie Grande kinnitas hiljuti halloweenipeol, et on juba paar kuud olnud koos abielupaariga. Tema väljavalituteks on geipaar Mike Pophis ja Daniel Sinasohn, vahendas DailyMail.

«Need on mu poiss-sõbrad,» tutvustas 35aastane Grande mehi. «Me oleme koos olnud peaaegu kolm kuud, kuid geimaailmas on see umbes nagu viis aastat,» rääkis ta.

Juutuuber ei hoidnud end romantilisest suhtest rääkides tagasi. Kui küsiti, mis talle Sinasohni juures kõige rohkem meeldib, vastas Grande kelmikalt: «Tema m*nn.» Hiljem lisas ta, et advokaadina töötav Sinasohn on väga tark. «Mike on samuti väga tark,» ütles Grande oma teise mehe, Pophise kohta. Tema töötab arstina.

Frankie avalikustas oma 10 aastat nooremale poolõele, et ta on homoseksuaal, juba siis, kui tüdruk oli 11aastane. Lauljatar võttis uudise probleemideta vastu, küsides, et millal ta Frankie poiss-sõbraga kohtuda saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles