Kuninglik peenisenali: printsess Diana saadetud ulakas sünnipäevakaart pandi oksjonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: John Stillwell / PA Wire/PA Images

Vallatu huumorimeelega printsess Dianale meeldis lähedastele krutskiga kingitusi ja kaarte teha. Üks selline kaart on nüüd pandud oksjonile.

21 aastat tagasi traagiliselt hukkunud Walesi printsess Dianale meeldis lähedastele vallatuid kaarte kinkida. Üks selline kaart on nüüd Los Angelese oksjonimajas Julien's Auctions enampakkumisele pandud, vahendas The Sun.

Ulaka sisuga sünnipäevakaardil on joonistatud pilt magavast printsessist, juures ingliskeelne kiri «Väike torge kätte saatis uinuva kaunitari sügavasse unne». Nali seisneb aga selles, et «prick» tähendab inglise keeles nii torget kui ka mehe suguelundit.

Kaardi sees on aga kiri «Ainult suurte nimel on mõtet ärkvel püsida». Käsitsi on Diana juurde kirjutanud hilinenud õnnitluse: «Tony, soovin sulle tagantjärele palju õnne sünnipäevaks!» Oksjonimaja väitel sai kaardi Anthony Burrage, printsess Diana raamatupidaja ja usaldusväärne töötaja.

Naljakas kaart pandi oksjonile alghinnaga 152 naela (173 eurot). Kaardi väärtuseks peetakse umbes 600 kuni 900 naela (684 kuni 1026 eurot).

Vaata pilti üleannetust kaardist siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles