Näitleja Alec Baldwin läks parkimiskoha pärast võõra mehega kaklema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alec Baldwin
Alec Baldwin Foto: USA TODAY Network/Sipa USA

Ameerika näitleja Alec Baldwin arreteeriti New Yorgis, kui ta läks kaklema mehega, kes tema eest parkimiskoha ära võttis.

Oscarile nomineeritud ja Kuldgloobusega pärjatud 60-aastane näitleja sattus eile õhtul Manhattanis West Village rajoonis sõnasõtta võõra mehega, kes ta parkimiskoha ära võttis.

Baldwini jaoks hoidis parkimiskohta kinni kolmas osapool. Rünnaku ohvriks sattunud mees sellest aga ei hoolinud ning võttis koha kiiresti endale. Maailmakuulus näitleja sellega ei leppinud, läks võõra mehega tülli ning lõpuks ka lõi parkimiskoha hõivanud meest, vahendas Unilad.

Tunnistajate sõnul karjus Baldwin tüli ajal mehele «f*ck off». «See oli nagu stseen filmist «Goodfellas»,» võrdles üks pealtnägijatest juhtunut tuntud gängsterifilmiga. Teise pealtnägija sõnul karjus näitleja võõrale mehele «mida sa enda arust teed?» ja «jää vait, raisk».

Sündmuskohale tulnud politsei arreteeris näitleja, kes elab samas rajoonis. New Yorgi politsei kinnitusel viidi sündmuskohalt haiglasse 49-aastane mees, kes oli saanud löögi näkku.

Baldwin on vahi all ja ootab süüdistusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles