Jube video: Kethi Uibomägi nägi võtteplatsil kummitust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kethi Uibomägi nägi võtteplatsil kummitust.
Kethi Uibomägi nägi võtteplatsil kummitust. Foto: Liis Treimann

Laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi sai tööpostil väga õõvastava kogemuse osaliseks, kui «Eesti selgeltnägijate tuleproov» võtte ajal nägi ta autos istumas mehe kummitust.

«Eesti selgeltnägijate tuleproov» jätkab šokeerivate juhtumitega. Alles on jäänud vaid kuus osalejat – Ukraina selgeltnägija Žanna, nõid-šamaan Heli Ayera, ravitseja Rutt, šamaan Evald, hing Fekeli ning Vatsla vanapagan Heino Mart. Saatejuht Kethi Uibomägi saab aga täna õhtuses osas õõvastava kogemuse osaliseks. Kui on osaleja Žanna kord ülesannet lahendada, liigub Kethi koos temaga ülesandes oleva auto poole. Žanna aga ei kuula Kethi seletatud ülesande eesmärki, vaid vaatab ainult auto poole. Kui Žanna ütleb, et seal autos istub mees, siis proovib Kethi seda pildistada. Pildistades aga avastab Kethi, et läbi kaamerasilma istub autos tõesti mees. Sellist kogemust ei ole Kethil varem olnud ning ta palub toibumiseks aega. Vaata õõvastavat juhtumit videost!

Seekordseses saates lahendatakse taas kahte juhtumit, millest üks viib selgeltnägijad üle lahe Soome, kus on kummitava majaga hädas Kristjan. Kohe, kui mees selle maja ostis, hakkasid seal toimuma kummalised lood. Küll läksid tuled põlema või uksekell tööle, koerad muutusid rahutuks või kasvuhoone ette kuhjusid iseenesest naelahunnikud. Eriti vihkab see kummitus naisi – nii elab Kristjan juba pikemat aega üksinda. Kuid kaua selline olukord kestab?

Teises ülesandes saavad selgeltnägijad kuulda moonutatud heli ja peavad ära tajuma, millise emotsiooniga on tegemist. Lauluõpetaja ning ansambli Antsud solist Aire Alveus-Krautmann proovib samuti ülesannet lahendada ja jälgib kogu ülesande käiku eksperdina. Helilint on talletanud endasse energiat, millel on appikarje, rõõmuhõisked või muu sarnane emotsioon.

Vaata videot, kuidas Kethi näeb võttel kummitust, SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles