Ott Kiivikas maailmameistriks kroonitud Arida Murust: tema puusad ei ole sünnitamiseks kõige paremad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas maailmameistriks kroonitud Arida Murust: tema puusad ei ole sünnitamiseks kõige paremad
Ott Kiivikas maailmameistriks kroonitud Arida Murust: tema puusad ei ole sünnitamiseks kõige paremad Foto: Joakim Klementi

Meie kõige tuntum kulturist rääkis oma maailmameistriks tulnud hoolealusest Arida Murust, et naisel on bikiinifitness tegemiseks head puusad, aga sünnitamiseks need ei sobi.

«Tal on geneetiliselt antud jooned: suhteliselt peenike keskkoht, suhteliselt kitsad puusad - mis naisterahva kohta ei ole kõige parem laste sünnitamiseks, aga sporditegemiseks selle ala puhul väga head -, lisaks hea õlgade laius. Tekibki proportsioon: keskkoht on kitsas, ülevalt on lai,» lausus Kiivikas ERR vahendusel.

Arida Muru tuli bikiinifitnessis Eesti meistriks.
Arida Muru tuli bikiinifitnessis Eesti meistriks. Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Lisaks tõi ta välja piisava lihasmassi osakaalu. «Tihti arvatakse, et paned bikiinid selga ja lähed - tegelikult on läinud bikiinifitness aasta-aastalt üha jõulisemaks. Tal on vorm, lihasmass, kuju ideaalne. Pluss lavaline olek ja esinemine, mis tal on ka kindlasti väga head.»

Nädalavahetusel bikiinifitnessi maailmameistriks kroonitud Arida Murut treenib meie kuulsaim kehailualade harrastaja Ott Kiivikas, kes selgitas intervjuus «Ringvaatele», mis teeb hoolealuse nii heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles