Eesti moe-ja tantsukooli lapsed särasid Moskva moenädalal kuulsa Vene meelelahutaja lastega ühel laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23-28. oktoobril Moskva kesklinnas Gostiny Dvor toimus Moscow Fashion Week, hooaja avas kuulus Vene moelooja Valentin Judashkin. Kohal oli ka Eesti moe-ja tantsukool Maxmoda.

Vene superstaari Filipp Kirkorovi lapsed Alla-Viktoria ja Martin olid ka kohal. Eesti lapsed said tänud sellele vaadata, kuidas korraldatakse niivõrd suurt üritust.

Filipp Kirkorovi lapsed Alla-Viktoria ja Martin
Filipp Kirkorovi lapsed Alla-Viktoria ja Martin Foto: Mikhail Tereshchenko / Mikhail Tereshchenko/TASS

Sel aastal kutsuti kohale ka Tallinna kontserni Maxmoda Fashion and Dance School, kes kandsid L'enfant Royal ja Seraphima Fashion kaubamärke.

Seraphima Fashion on Vene moemark. Swarovski kividega kaunistatud käsitsi valmistatud kleitide šikk pits, mis ühendab Vene ajastu kaasaegse stiili ja elegantsi. Seraphima kleidid, kus iga tüdruk rõhutas naise loomuliku ilu, tõid välja ka nende väärikuse ja elegantsi. 

Enamik Seraphima moeketi kleidid on multifunktsionaalsed: neid saab kanda, kas puhkuste ajal või igapäevaelus. Estet kogumikku, mis esitatakse Estet Fashion Week'is, nimetatakse Seraphima armastuseks. Näituse partneriks on Moskva Dreami tootmiskeskus.

Vene superstaar Filipp Kirkorov Venemaa suurima lastemoeshow ajal.
Vene superstaar Filipp Kirkorov Venemaa suurima lastemoeshow ajal. Foto: Mikhail Tereshchenko / Mikhail Tereshchenko/TASS

Maxmoda moekooli direktor ja moedisain Maksim Hlebnikov sõnas: «Muidugi oli see meile suurepärane kogemus, nagu ka osalejate jaoks. Selliste tõsiste sündmuste tase, kui võib nii öelda, selle organiseerimine, ettevalmistus, töö ise, seda ei saa võrrelda sellega, mis toimub näiteks Tallinn Fashion Week'is. Me räägime loomulikult ürituse tasemest.»

Ta lisas: «Lisaks tahaksin märkida, et Baltimaade kõrgmood ei ole seal, kuigi mingil põhjusel nii arvatakse. Kahjuks ei oska me ka kriitikat taluda ja tundub, et ambitsioonikuse väljendamiseks korraldavad Eesti disainerid omavahel lahinguid, kes suudab luua kõige «halvema» taiese ja kuidas. Seda sai näha ka sügisel toimunud Tallinn Fashion Weekil.»

Venemaal aga töötavad kõik koos. Ka seal on raskusi ja takistusi, sest konkurents on tohutu. Ja see on arusaadav. Eesti kooli osavõtjad said kutse maailmatasemel kooli. Nad nägid elu kulisside taga: stilistid, juuksurid, Vene meelelahutustööstuse tähed, kelle seas olid Filipp Kirkorov koos lastega Alla-Viktoria ja Martin, Sergei Zhukov ja Regina Boer tütrega, Jasmin koos tütre Margarita Shore'iga, Vitali Gogunsky naise Irina ja tütre Milanaga, Ksenia Borodina tütarde Marusya ja Teya jne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles