Ekskallimat 20 kummitusega petnud naine kihlus vaimuga ja plaanib pisiperet (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amethyst Realm kihlus vaimuga ning plaanib temaga pisiperet
Amethyst Realm kihlus vaimuga ning plaanib temaga pisiperet Foto: Kuvatõmmis videost

Inglismaalt pärit Amethyst Realm tunnistas mullu detsembris, et on oma kallimat kahekümnel korral petnud. Kummitustega?! Nüüd on naine aga maistest kiusatustest lõplikult loobunud ning ühe vaimuga kihlunud, vahendab NYPost.

Amethyst Realm väidab, et kummitus palus teda naiseks, kui nad olid tähistamas oma suhte üheksandat kuud. «Ei olnud mingit ühele põlvele laskumist - tal ei ole põlvi. Kuid esmakordselt sain teda kuulda rääkimas,» sõnas naine. «Kuulsin päriselt tema häält ja see oli imeline. Sügav, seksikas ja reaalne.»

30-aastane inglanna selgitas, et kohtus oma kallimaga, kellel pole nime, aasta alguses Austraalias tööasju ajades. «Mul polnud juba mõnda aega fantoomidega suhteid olnud ja olin tööreisil. Uue suhte alustamine oli viimane, millele mõtlesin. Siis ühel päeval, kui kõndisin metsas ja nautisin loodust, tundsin uskumatut energiat. Uus armastatu oli saabunud.»

Amethyst töötab Bristolis spirituaal-nõustajana ning sõnab, et pere ja sõbrad on tema ebatavalise kihlusega leppinud ning ta plaanib uhket pulma: «Me pole kõiki detaile veel omavahel läbi arutanud, kuid ma usun, et sellest saab päris suur sündmus.»

Paar on vahekorras olnud vaid ühel korral - tagasiteel Austraaliast, lennukis. «Olin õnnelik ja elevil - nii elevil, et pidime sellega midagi ette võtma,» kirjeldas ta. «Suundusime lennuki tualetti ja... olen nüüd Mile High klubi liige.»

Ebatavalisena tundub liit vaid kõrvaltseisjatele. Peatse pruudi sõnul on seekordne kihlus palju rahuldust pakkuvam, kui eelmine lihast ja kuust peiuga. «Vahel on mul tunne, et mind liigutatakse,» kirjeldab ta. «Orgasmid vaimudest paarilistega on palju rahulduste rohkemad kui need, mis olen saanud tavaliste meestega.»

Naine loodab oma kallimaga saada ka järglasi, kuid hetkel on veel selgusetu, kas tegemist oleks päris või fantoombeebiga..

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles