Nublu paneb megakontserdiga punkti üliedukale aastale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Nublu
Räppar Nublu Foto: Pressifoto/Rauno Liivand

Räpisensatsioon nublu lõpetab aasta võimsa kontserdiga Tartu Kammivabrikus, 7. detsembril. Taasavatud Tartu Kammivabriku tehasehoones suursugusel kontserdil on räpparile omaselt õhtult oodata kaasahaaravat lavashow’d ja üllatusi.

Salapärane räppar Nublu, andis vaid mõned nädalad tagasi Tallinnas, Kultuurikatlas karjääri seni suurima soolokontserdi. Jõulude eel rõõmustab ta Lõuna-Eesti fänne kontserdiga Tartu Kammivabriku tehasehoones. Kontsert on Nublu viimane ülesastumine sel aastanumbril ning jõulukuule omaselt ei puudu esinemiselt ka magusad üllatused.

Ajalooline esinemispaik, kus eelmisel sajandil hoogsalt kamme, kilekotte, lauatennisepalle ja palju muud põnevat toodeti, on täna värskelt avatud sündmuskeskus, mis on septembri keskpaigast võõrustanud mitmeid külalisi, ent Nublu kontsert on esimene suur avalik sündmus.  

«Meil on väga hea meel, et Nublu valis oma esinemiskohaks just Tartu Kammivabriku. Ülikoolilinna uus sündmuskeskus oma industriaalse interjööriga sobib selleks ideaalselt ning olen kindel, et publikul jätkub meie juures avastamisrõõmu,» lausus Tartu Kammivabriku tegevjuht Kätriin Seli.

Räppar Nublu selle aasta viimane kontsert toimub 7. detsembril Tartu Kammivabriku tehasehoones aadressil Teguri 28A. Kontserti korraldab PS Music Events koostöös Kroonikaga. Piletid alates hinnaga 15€ tulevad müüki neljapäeval, 1. novembril kell 10. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles