Unustage pettumusi täis Tinder! Tõmba endale Elu24 äpp ja naudi palju paremat seltskonda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 rakendus toob rõõmu ja meelelahutust.
Elu24 rakendus toob rõõmu ja meelelahutust. Foto: John Powell / John Powell / Topfoto

Sotsiaalmeedia virr-varris on vahel keeruline sammu pidada ja orienteeruda, et kõik oluline info ja uudised maailmast toimuvast ning lemmikstaaride käekäigust ikka õigel hetkel kohale jõuaks. Seetõttu on tore usaldada sorteerimistöö spetsialistidele, kes ainult olulised ja veel olulisemad uudised sinuni toimetavad!

Uudishimu vaigistamiseks on turule saabunud uus superstaar: Elu24 äpp. Rakenduse abil on end lihtne kursis hoida meelelahutusmaailmas toimuvaga. Millega tegelevad meie lemmikstaarid või milline meelelahutusüritus eelseisvaks nädalavahetuseks valida. Miks mitte hoida silm peal ka MyHits Awardsil toimuval?

Kes annab kõige rajuma etteaste, kas mõni hullunud fänn vaid sokkide väel lavalt üle jookseb? Või seisab meet and greeti järjekorras hoopis mõni poliitik, kes lemmikstaariga koos pilti soovib? Kõik need ja teisedki meelelahutuslikud hetked jõuavad Sinuni vaid ühe puudutusega.

Vaata galeriisid, videosid, kommenteeri ja jaga sõpradegagi, kõik hõlpsalt seal kus oled sina, sulle sobival ajal. Hetkel on rakendus saadaval vaid Android süsteemiga seadmetele, kuid õige pea võivad rõõmustada ka Apple-i toodete omanikud. Rakenduse allalaadmine on täiesti tasuta, proovi järgi SIIN!

Nii on, nagu elu käib!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles