Hääleta! Kelle Instagramipildid on kõige kuumemad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu on nomineeritud MyHits Awardsil Best Artist Of Instagram tiitlile.
Liis Lemsalu on nomineeritud MyHits Awardsil Best Artist Of Instagram tiitlile. Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

3. novembril toimub suurejooneline MyHits Awards auhinnagala. Lisaks vägevale kontserdile autasustatakse möödunud aasta tublimaid tegijaid. Teeme tutvust kategooriate ja nominentidega!

Tänavu on lisaks muusikutele uurimise all ka sotsiaalmeedia artistid. Eraldi on tehtud kategooria ka parimatele muusikatele, kes veavad edukat Instagramikontot. Siin on nominendid Best Artist on Instagram auhinnale. Oma lemmiku poolt saad hääletada SIIN.

Ariadne

Liina Ariadne Pedanik (20) on lauljanna, Instagrami ja Youtube'i sisulooja. Hetkeseisuga on tal 231 postitust, kontot jälgib üle 39 tuhande jälgija. Positab rõõmsameelseid ja heatujulisi fotosid endast ja lähedastest. Pildid on värvilised ja stiilsed!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Liina Ariadne Pedanik (@liinaariadne) on

Daniel Levi

Daniel Levi Viinalass (30) ülienergiline muusik, kelle hea tuju ja energia jõuab üle 25 tuhande jälgijani hõlpsasti ka läbi piltide. Daniel jagab oma kontol toredaid klõpse oma tegemistest olgu need siis lavalaudadel, reisil või perekeskis.

Getter Jaani

Rõõmsameelne ja helge lauljanna Getter Jaani (25) suhtleb positiivses ja inspireerivas toonis ka oma jälgijatega läbi Instagrami konto. Getter postitab tihti inspireerivadi või julgustavaid tsitaate oam piltide allkirjadena või Instagram-storydes. Getteri konto puhul paistab silma ka omapärane laotus: neiu postitab igast meeldejäävast päevast või hetkest kolm eriilmelist pilti, mis kokku ühe mõnusa terviku annavad. Getteri kontot jälgib veidi alla 53 tuhande inimese. 

Joosep Järvesaar

Muusik ja naljamees Joosep Järvesaare (30) kontolt leiab toredaid klõpse reisidelt, pidudelt, esinemistelt ja lembehetkedest kauni pruudi Liisaga. Piltide allkirjaks tihti kirja pandud midagi lõbusat, mis itsitama. Omapärasele huumorile elab kaasa üle 15 tuhande jälgija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joosep Järvesaar (@jozels) on

Liis Lemsalu

Äsja 26-aastaseks saanud lauljanna Liis Lemsalu Instagramikonto on sama väljapeetud kui ta ise. Jälgijaid kostitatakse imeliste piltidega Liisist ja ka tema armsast kiisust Webbist. Päevadel, mil Liis ise kaamera ette ei jõua postitab ta minimalistlikke tsitaate või kunstilisi sümboleid. Liisi kontot jälgib veidi alla 68 tuhande inimese. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

alter ego “lemzalu” called me and i picked up the phone ??‍♀️?? #lemzalu

A post shared by L I I S L E M S A L U (@liislemsalu) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles