Eestlanna osaleb esimest korda prestiižsel Aasia missivõistlustel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Asia Global Eesti tiitliga pärjatud iluduskuninganna 26-aastane Janika Mõnzu
Miss Asia Global Eesti tiitliga pärjatud iluduskuninganna 26-aastane Janika Mõnzu Foto: Angel Models Agency

Miss Asia Global Eesti tiitliga pärjatud iluduskuninganna Janika Mõnzu (26) astub võistlustulle Indias rahvusvahelisel konkursil Miss Asia Global 2018. Konkurss toimub Indias linnas Cochin 3.-10. novembril. Meie riik on esmakordselt esindatud sellel prestiižsel konkursil.

Miss Asia Global on unikaalne sündmus ilumaailmas. See on omapärane sild Aasia ja Euroopa kultuuride vahel. Konkursi eesmärk on näidata maailmale mitte ainult ilu, vaid ka noorte naiste talente ning tõsta esile koostöö Aasia ja Euraasia riikide vahel. Konkursil võistlevad peatiitli ja krooni pärast iludused tervest Euraasia kontinendist. Esmakordselt särab konkursil ka Miss Asia Global Eesti tiitliga pärjatud iluduskuninganna Janika Mõnzu. Miss Asia Global Eesti konkurssi korraldab kohalik agentuur Angel Models.

Miss Asia Global Eesti tiitliga pärjatud iluduskuninganna 26-aastane Janika Mõnzu
Miss Asia Global Eesti tiitliga pärjatud iluduskuninganna 26-aastane Janika Mõnzu Foto: Angel Models Agency

Janika Mõnzu töötab ilu sfääris, lapsest saadik tegeleb võimlemisega ning  fitnessiga.  Neiu esindas Eestit erinevatel rahvusvahelistel konkurssidel. Janika sõnul on tema jaoks suur au esindada meie riiki ning terve regiooni sellel prestiižikal konkursil. «Esindasin Eestit  erinevatel rahvusvahelisel konkurssidel. See konkurss valmistab natukene rohkem närvipingeid, sest olen esimene meie regiooni esindaja sel konkursil läbi ajaloo. Olen elevil, sest esmakordselt sõidan sellisesse eksootilisse riiki. Põnevusega ootan konkursinädalat, täis sündmusi, kohtumusi ja moeshowd. Kindlasti unistan võidust. Usun, et saan pingega hakkama ja esinen hästi,» sõnas Janika.  

Miss Asia Global on üks prestiižikamaid konkursse maailmas. 3.-10. novembril ootab osalejaid vaheldusrikas programm eksootilises India linnas Cochin: vastuvõtud, lavastused koreograafiga, moeshowd, pildistamised, pressikonverentsid, heategevus ja seltskonnaüritused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles