Veel viimased päevad hääletamiseks! Kes on tänavu parim Youtuber? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Hallik ja Liina Ariadne
Martti Hallik ja Liina Ariadne Foto: Kuvatõmmis videost

3. novembril toimub MyHits Awards, kus lisaks vägevale kontserdile antakse auhinnad ka möödunud aasta parimatele tegijatele. Tänavu jagatakse auhindu ka sotsiaalmeedia sisuloojatele. Oma lemmiku poolt saad hääletada ainult 29. oktoobrini. Kiirusta!

Aasta Youtuber'i auhinnale kandideerivad:

Andrei Zevakin

Noor muusikaprodutsent ja DJ Andrei Zevakin (22) avaldab oma kanalil humoorikaid muusikavideosid ja kuhjaga tõsiseid. Hoolimata video temaatikast on tegemist alati kvaliteetse pildi- ning helikogemusega. Andrei on tõepoolest väga andekas muusik, kes Youtube'i platvormi oma ande kajastamiseks suurepäraselt ära kasutab. Hetkel on tema kanalil 114 844 tellijat. 

Deanabanana
Deana Noop (24) on silmipimestavalt kaunis neiu, kes varasemalt tegelenud ka modellindusega. Oma kanalil teeb ta ilu ja moe teemalisi videosid, jutustab lugusid kummalistest kogemustest ning videopäeviku stiilis videologisid. Praeguse seisuga on tema kanalil 16 953 tellijat.

Hensugusta
Henri Karpov (21) on aus ja avameelne Youtuber, kes ei karda rääkida asjadest nii nagu nad on ja vahel palju naljakamana kui tegelikult. Oma kanalil teeb ta humoorikaid videosid, kus arutleb enda elu, erinevate päevakajaliste inimeste ja teemade üle ning olulisel kohal on ka tema õed, pere ja sõbrad, kellega koos piiritu fantaasiaga noormees alati midagi lõbusat korda saadab. Tema kanalil on 36 703 tellijat. 

Maria Rannaväli
Maria Rannaväli (15) on südikas ja julge neiu, kes oma kanalil enda elu, tundeid ja mõtteid nende nii heas kui halvas alati julgelt jagab. Tema videod on lõbusad, täis nalja, naeru ning eakohast huumorit. Koos sõprade või õega teeb ta erinevaid mängulisi ülesandeid, mida kaamera ees lahendatakse, räägitakse jutte ja jagatakse kogemusi. Olulisel kohal on ka ilu- ja meigi teema, kuid tahaplaanile ei jaa ka sport, toit ja vaba aeg, kõik mis neiu elus toimub. Tema kanalil on 35 149 tellijat.

Martti + Liina
On Eesti sotsiaalmeedias kindlasti üks armastatumaid paare. Liina on muusik ja sotsiaalmeedia sisulooja ning Martti samuti sisulooja erinevatele platvormidele. Ühise videopäeviku ehk vlogi pidamisega on saadud hulgaliselt fänne kellega jagatakse oma argipäeva ilu ja valu. Reisid, toit ja noore paari koduloomine ning tulevikuplaanid saavad jäädvustatud ja jagatud 19 598 tellijale.

Anna hääl oma lemmiku poolt SIIN

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles