Loomakaitsjad vihased: naised sundisid väikese koerakutsika suitsu kimuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsikas. Foto on illustratiivne.
Kutsikas. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kaks Bangkoki naist ajasid loomakaitsjad marru, kui nad postitasid internetti video, milles sunnivad väikest koerakutsikat suitsu tõmbama.

Taist pärit Rattiyakorn Prangthong ja tema partner Tango panid üles video, kus sunnivad väikest Staffordshire'i bullterjeri kutsikat suitsetama. Videos näeb, kuidas üks naistest paigutab põleva sigareti unise kutsika suhu, too hingab seda sisse ja väriseb veidi. Taustal on kuulda naiste naerupahvakuid. Ei ole teada, kas tegemist oli kanepisuitsuga, vahendab The Sun.

Video vihastas välja loomaarmastajad, kelle arust sellised inimesed koeraomanikeks ei sobi. «See on nii rumal tegu, koera eest peab hoolitsema, mitte kasutama seda mänguasjana, kellega rumalat nalja teha,» kirjutas üks sotsiaalmeediakasutaja. «Ma loodan, et see kutsikas võetakse neilt ära,» lisas ta. Bangkoki korrakaitsjaid on šokeerivast videost teavitatud.

Kuigi kutsika omanikud väidavad, et koeraga on kõik korras ja video oli vaid ohutu nali, vabandasid nad oma teo eest ning lubasid, et midagi sarnast tulevikus ei kordu. «Me oleme koeraarmastajad ja mõistame, et kõik, kes samuti loomi armastavad, tahavad veenduda, et kutsikaga on kõik korras,» ütles Rattiyakorn. «Me vabandame ja võtame vastutuse. Me oleme nüüd targemad,» lisas Tango.

Vaata kõnealust videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles