Laura Põldvere elas Liibanonis üle tormilise ja ehmatusi täis öö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere.
Laura Põldvere. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Laura Põldvere on külas Eesti sõduritel Liibanonis. Pärast tormilist ja ehmatusi täis ööd jagab kaunis lauljanna oma jälgijatega olulist sõnumit, mis sõduritega kõrvuti elamisel eriti eredalt selgeks sai. 

«Eile õhtul lendas ühe lähedaloleva maja katus pealt ära. Ja öösel ei saanud magada, sest niimoodi lajatas äike ja rabistas vastu konteineri katust. Sellest hetkest tuli küll tõeline koduigatsus peale. Üha enam ja enam mõistan, kui tänulik ma olen, et mul on võimalus elada turvalises kohas, kus ei ole sõda.. Selle südamest hindama õppimiseks on vaja nendes kohtades kordki elus ära käia. Ja meie omadele poistele jagada soojust läbi muusika ja huumori,» kirjutab ta oma pildi allkirjas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crazy storm outside! Playing a gig in Lebanon with my favourite peeps for Estonian soliders. You guys are the bravest, most admirable and kind people in the world. This morning, a solider’s mom wrote to me and told me to say “hi” to the boys and tell them that their mothers are missing them.. That broke my heart. Eile õhtul lendas ühe lähedaloleva maja katus pealt ära. Ja öösel ei saanud magada, sest niimoodi lajatas äike ja rabistas vastu konteineri katust. Sellest hetkest tuli küll tõeline koduigatsus peale. Üha enam ja enam mõistan, kui tänulik ma olen, et mul on võimalus elada turvalises kohas, kus ei ole sõda.. Selle südamest hindama õppimiseks on vaja nendes kohtades kordki elus ära käia. Ja meie omadele poistele jagada soojust läbi muusika ja huumori ? ? & MUA: @kristiinatiimusportraits Style: @alliliisvandel Hair: Pille-Riin Piliste

A post shared by Laura Põldvere (@laurapoldvere) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles